035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Nieuwbouw in Weespersluis: nu nog een keuken en/of badkamer!

Nieuwbouw in Weespersluis: nu nog een keuken en/of badkamer!

Gefeliciteerd, u heeft een woning gekocht in het prachtige nieuwbouwproject Weespersluis! Weespersluis wordt een ruim en groen woonlandschap, zeer centraal gelegen op 10 minuten van Amsterdam, dichtbij ‘t Gooi en langs de Vecht. Een prachtige plek om uw droomhuis te laten neerzetten.

Uw droomhuis in Weespersluis

Om uw droomhuis in Weespersluis helemaal af te maken wilt u natuurlijk ook de keuken en/of de badkamer helemaal naar uw eigen wensen inrichten. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Als familiebedrijf hebben wij al meer dan dertig jaar ervaring met de meest uiteenlopende wensen van onze klanten om te zetten in werkelijkheid. U heeft bij ons niet alleen een zeer ruime keuze uit materialen, stijlen en apparatuur; u hoeft zich ook geen zorgen te maken over planning, verbouwen, plaatsen. Wij ontzorgen u van A tot Z!

Na de koop van een nieuwbouwhuis komt er enorm veel op u af. Dagelijks moet u nieuwe beslissingen nemen en vraagstukken oplossen. Voor uw keuken en/of badkamer geldt dat niet! Nadat u bij ons uw handtekening heeft gezet gaat vanaf dat moment alle planning en realisatie via ons. U heeft er geen omkijken meer naar tot het af is!

Diverse stijlen

In onze showroom in Huizen hebben wij alles onder één dak; alle stijlen keukens en badkamers, van landelijk tot modern, van design tot klassiek en van populair tot handgemaakte keukens. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit vele merken en stijlen (inbouw)apparatuur en tegels. Bezoek onze showroom en laat u inspireren en helpen door onze deskundige adviseurs.

Kortom: Daarom kiest u voor Kloosterman in Huizen

Onze collectie keukens en badkamers is zeer breed, van klassiek landelijk tot modern en design. Ook voor speciale maatwerkkeukens en badkamers kunt u bij ons terecht. Ervaren ontwerpers en de mooiste materialen zorgen voor een ultiem resultaat. Door het brede assortiment en de transparante werkwijze van het bedrijf is er de garantie van de perfecte keuken en badkamer, passend bij elk budget.

Een team van kundige montagespecialisten zorgt altijd voor het juiste eindresultaat. Doordat wij ook een aannemersbedrijf zijn, kan een volledige verbouwing worden verzorgd. Een uitkomst tijdens een uitdagend nieuwbouw traject als Weespersluis! Wat voor u mogelijk een stressvol gebeuren is, is voor Kloosterman een uitdaging. Een complete verbouwing onder één dak met één aanspreekpunt, wel zo makkelijk. Wilt u eens langskomen om u te laten informeren of om inspiratie op te doen? U kunt zo bij ons binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat een van onze specialisten u te woord kan staan? Belt u ons dan of laat uw gegevens achter om een afspraak te maken!

Contact opnemen

Lees ook