Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>>Keuken make-overs

Keuken make-overs

Behalve dat wij complete keukens maken heeft Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen ook al 30 jaar ervaring met het ‘upgraden' en 'updaten’ van keukens. Onze specialisten laten graag zien dat er veel mogelijkheden zijn, ook met een bescheiden budget. Kloosterman biedt u een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief; een make-over van uw keuken.

De Kloosterman manier

Keukens renoverenAls u niet (meer) helemaal tevreden bent over de uitstraling van uw keuken of uw apparatuur begeeft het dan denkt u al snel aan vernieuwing van de complete keuken. Maar een nieuwe keuken kan een flinke investering zijn. En dus stellen veel mensen de beslissing uit en nemen ‘noodgedwongen’ genoegen met de bestaande situatie. Speelt dit ook bij u?

Vervanging

Onderdelen zoals een werkblad, apparatuur en kasten kunnen worden vervangen zodat de keuken weer een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Als onze team klaar is met de make-over van uw keuken herkent u uw oude keuken niet meer terug. Uiteraard op de ‘Kloosterman manier’ dus in goed overleg en met oog voor uw wensen.

Meer informatie over uw keuken make-over?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen?
Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

Keukens
 
Laat u terugbellen