035 - 52 40 550
Afspraak maken

Bosch

Bosch Home: Innovatieve oplossingen voor de Keuken

Bosch Home: Innovatieve oplossingen voor de Keuken

Kook- en Bakapparatuur van Bosch: Innovatieve Oplossingen voor de Keuken

Met de veelzijdige kook- en bakapparaten van Bosch wordt koken een plezierige ervaring. Deze apparaten zijn uitgerust met slimme en milieuvriendelijke functies, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van culinaire hoogstandjes.

Ruime Keuze aan Apparaten
Van ovens tot magnetrons, kookplaten tot afzuigkappen, Bosch biedt een uitgebreid assortiment aan kook- en bakapparatuur voor elke keuken.

Complete Keukeninrichting
Bosch accent line helpt je bij het samenstellen van de ideale keuken. Met een scala aan apparaten, van basis tot luxe, kun je jouw keuken volledig naar wens inrichten, zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid.

Kookplaten: Efficiëntie en Ruimtebesparing

De induc­tie­kook­platen met afzuiging van Bosch bieden een stijlvol ontwerp en effectieve prestaties. Door de combinatie van kookplaat en afzuiging bespaar je ruimte in je keuken, terwijl je profiteert van geavanceerde afzuigtechnologie.

Het ontwerp van de inductiekookplaten met afzuiging maakt ze eenvoudig schoon te maken. Met een innovatief overloopsysteem en verwijderbaar vetfilter zijn deze apparaten zeer onderhoudsvriendelijk.

Ovens: Veelzijdigheid en Perfecte Resultaten

Bosch ovens zijn ontworpen om gezonde en smakelijke gerechten te bereiden. Met verschillende formaten en functies bieden ze veelzijdige mogelijkheden voor elke keuken. De bakovens met stoom van Bosch behouden belangrijke voedingsstoffen en aroma's, waardoor ze ideaal zijn voor gezonde en praktische kookervaringen. Dankzij het pyrolyse-reinigingsprogramma zijn Bosch ovens gemakkelijk schoon te maken, wat zorgt voor een probleemloze onderhoudsroutine.

Afzuiging: Stijlvolle en Effectieve Oplossingen

Bosch biedt diverse afzuigkapopties, waaronder zwarte afzuigkappen die een stijlvolle toevoeging vormen aan elke keuken. Deze afzuigkappen zijn niet alleen esthetisch, maar ook gebruiksvriendelijk.

Koelkasten: Behoud Versheid en Kwaliteit

Alleen wat écht vers is, is écht gezond. De geïntegreerde koelkasten van Bosch met VitaFresh helpen je een gezonde levensstijl te behouden, doordat ze de optimale omstandigheden creëren om al jouw eten tot 3 keer langer vers te houden. Dankzij de verschillende formaten koelkasten, vrieskasten en koel-vriescombinaties is er altijd wel een oplossing die perfect past in jouw keuken. Daarnaast voorkomt de funtie NoFrost ijsvorming en maakt ontdooien overbodig.

Wijklimaatkasten: innovatief en degelijk

Een Bosch koelkast biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch koelkast over een actueel en verantwoord apparaat, welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.

Vaatwassers: Efficiënte en Gemakkelijke Reiniging

Bosch vaatwassers bieden efficiënte reinigingsprestaties en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen, waaronder extra hoge XXL-vaatwassers voor meer ruimte en gemak.