035 - 52 40 550
Afspraak maken

AEG

CHALLENGE THE EXPECTED. MET AEG.

CHALLENGE THE EXPECTED. MET AEG.

AEG over zichzelf: "Wij bestaan om te herdefiniëren wat je verwacht van jouw huishoudelijke apparaten, daarom willen wij de grenzen van het dagelijks leven uitdagen. Sinds onze start in Berlijn in 1887, hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg. En wij vinden dat jij dat ook niet hoeft te doen. Wij geloven in verantwoorde innovaties die vandaag opvallen en bijdragen aan een betere toekomst. CHALLENGE THE EXPECTED."

EEN BETERE TOEKOMST CREËREN

De ontwikkeling van betere, duurzame oplossingen gaat onvermoeibaar door, zo hoef je nooit compromissen te sluiten. Wij streven naar verandering door innovaties te creëren met minimale milieueffecten en door nieuw, duurzamer gedrag mogelijk te maken. Want als we verantwoorde, duurzame oplossingen creëren, bieden we iedereen die voor AEG kiest de garantie dat ze slimmere keuzes voor het milieu kunnen maken.

DE SMAAK VAN MORGEN

Onze oplossingen verruimen je kookkunsten en brengen je smaak verder. Met innovaties zoals onze SensePro-kookplaat kook je niet alleen met precisie om de voedingsstoffen, textuur en smaak van ingrediënten te behouden, maar bespaar je ook energie. En na het eten is het niet meer nodig om te bukken voor je vaatwasser. ComfortLift brengt afwassen naar een hoger niveau, door de korf naar je toe te brengen voor snel en comfortabel inladen.