035 - 52 40 550
Afspraak maken

Gaggenau

Gaggenau. Als de keuken het hart van het huis is, dan is Gaggenau de ziel van de keuken.

Gaggenau. Als de keuken het hart van het huis is, dan is Gaggenau de ziel van de keuken.

Als de keuken het hart van het huis is, dan is Gaggenau de ziel van de keuken.

Ernaar strevend thuiskoks in staat te stellen om hun visies tot leven te brengen, ontwikkelen we apparaten van de hoogste kwaliteit en overbruggen we innovatie met intuïtie.

Gemaakt van puristische materialen zoals roestvrij staal en glas, maken onze producten met hun unieke vormgeving stuk voor stuk een statement. Ze zijn een symbool van traditie en avant-garde. Een teken van eenvoud en authenticiteit.

Ons verhaal

In 1683 realiseert Ludwig Wilhelm von Baden, destijds één van Europa's meest invloedrijke aristocraten, een ijzersmederij in het Zwarte Woud, vlakbij het plaatsje Gaggenau. Van alle grandioze dingen die hij in zijn bewogen leven doet, heeft dat simpele besluit het meest langdurige effect. Vóór de eenwording van Duitsland en gedurende de Industriële Revolutie, terwijl de kaart van Europa voortdurende veranderde, waren wij hard bezig met het omvormen van metaal.

Elke hamerslag die zijn oorsprong kent in die originele smederij is vandaag de dag nog steeds leidend bij ons metaalwerk. Onze nalatenschap stelt ons voortdurend in staat tot het creëren van het exceptionele, van elk apparaat dat we vervaardigen tot elke ervaring die we leveren.

Het verschil is handgemaakt

Ruim 300 jaar geleden smeedden we ijzererts in het Zwarte Woud. Hoewel die oorspronkelijke strijd tussen mens en metaal door de eeuwen heen is geëvolueerd, is veel hetzelfde gebleven. Alles wat we tegenwoordig produceren, wordt nog steeds met de hand vervaardigd. Elk proces, van het vormen van de eerste plaat staal tot het monteren van de digitale interface in onze cleanroom, gaat door de bekwame handen van een toegewijde ambachtsman.

Kwaliteit boven alles

We gaan verder dan de norm met alles wat we doen, of het nu gaat over de materialen die we gebruiken, de ambachtslieden die we in dienst nemen of de kwaliteitscontrole waar we zeer gedreven in zijn. Wanneer het op kwaliteit aankomt, is onze reputatie onbetaalbaar. Daarom investeren we veel tijd en middelen om hieraan te blijven bouwen. Wij kennen niemand die zoveel belang hecht aan vakmanschap, net zo min als dat we iemand kennen die meer dan drie eeuwen aan reputatie te verliezen heeft.

Apparaten van Gaggenau

  • Bakovens
  • Wijnklimaatkasten
  • Koffievolautomaten
  • Afwasmachines
  • Kookplaten
  • Ventilatiesystemen
  • Koelkasten