035 - 52 40 550
Afspraak maken

Hotbath

Hotbath Italian bathroomware

Hotbath Italian bathroomware

Hotbath biedt hoogwaardige kraantechonologieën, uitsluitend geproduceerd in Italië. Uitgebreid assortiment voor badkamer, toilet en keuken met maar liefst 5 jaar garantie.

Enkele prodcuten van HothBath:

  • Archie 'Man van staal': een ijzersterke én stijlvol vormgegeven kraan. Archie is er in verschillende maten en wordt gekenmerkt door z’n slanke uitloop.

  • Cobber 'De meest kleurrijke serie van Hotbath': Wie op zoek is naar een kleurrijke kraan kan niet om Cobber heen. Het is dé trendy designkraan waarin vorm, innovatie en kleur samenkomen en niet voor niets een van de populairste kranenseries van Hotbath.

  • CobberX 'Trendy met een ruw randje': De ruwe gravure maakt Cobber X stoer en opvallend binnen iedere badkamer en keuken. De ruwe ambachtelijke afwerking van de hendel, geeft Cobber X een eigen karakter. Deze uni eke kraan is beschikbaar in vier verschillende finishes: Chroom, Geborsteld Nikkel, Mat Zwart en Geborsteld Messing PVD.

  • Laddy 'Elegantie ten top': Sierlijk, tijdloos en elegant.  Een kraan met een clean design en een verfijnd ontwerp, die met name tot z’n recht komt in een kleinere badkamer.

  • Friendo ; Voor een luxueuze beleving': Een stijlvolle kraan met strakke lijnen, die zo rgt voor een luxueuze beleving in de badkamer.

  • Buddy 'Krachtig & duurzaam': Een krachtige kraan met een stoere en tijdloze uitstraling. Het is een serie waar je op kunt vertrouwen en bestaat uit een groot aantal modellen in chroom of geborsteld nikkel. De kraan is niet alleen een mooie aanvulling in huis, maar ook een duurzame keuze. Dankzij het Flower Power System gaat Buddy zuinig om met water.

  • Chap 'De klassieke kruisgreep': De stijlen in zich herbergt. De klassieke kruisgreep is in een modern jasje gestoken en dat maakt de kraan helemaal van nu. Z’n mooie, strakke lijnen en het uitzonderlijke gebruiksgemak, zorgen dat Chap staat als een huis. De kraan, verkrijgbaar in chroom en geborsteld nikkel, kan daardoor in vele situaties worden toegepast.

  • Amice 'Stijlvolle en klassieke kranen': Amice neemt u mee terug naar toen. De kranen uit deze serie hebben een authentieke uitstraling en maken een klassieke of landelijke badkamer helemaal af.

  • Mate 'Your partner in crime': Hoofd en handdouches die zijn uitgevoerd met luxe comfortopties zoals ledverlichting in 9 (!) kleuren, bluetooth speakers en een ontspannende waterval.