035 - 52 40 550
Afspraak maken

Primabad badkamermeubelen

Primabad badkamermeubelen - badkamermeubelen van Nederlandse bodem

Primabad badkamermeubelen - badkamermeubelen van Nederlandse bodem

Een badkamer is compleet zonder een stijlvol en passend meubel. Primabad vindt dat iedereen een badkamer verdient waar hij of zij zich thuis voelt. Een badkamer met een badmeubel aangepast aan uw persoonlijke wensen. Hierbij gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand om u iedere dag weer een plezierige ervaring te bezorgen. Gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design smelten samen in uw perfecte badmeubel.

Dit alles en meer vindt u bij Primabad.

Stijlvol, gebruiksvriendelijk en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Primabad. Wij zijn een exclusief Nederlands merk en werken uitsluitend met hoogwaardige producten. Met een onberispelijke afwerking zorgen onze vakmensen ervoor dat u kunt vertrouwen op het allerbeste badmeubel wat u kunt wensen. Met passie en kennis zorgen wij voor plezier en comfort in uw badkamer.

Als Nederlandse fabrikant van badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment zijn wij gevestigd in het Brabantse Veghel. Vanuit hier beleveren wij dagelijks een groot aantal dealers in Nederland, Curaçao, België, Luxemburg en Duitsland.

Wij bieden een ruim assortiment meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers. Wij stellen hoge eisen aan onze badkamermeubelen en staan voor kwaliteit, goede service en een lange levensduur. Op deze website vindt u ons actuele assortiment badkamer- en toiletmeubelen, ieder met zijn eigen karakteristieke vormgeving en uitstraling. Voor meer informatie op het gebied van kleur, bladsoorten en breedtematen verwijzen wij u naar onze collectie.