035 - 52 40 550
Afspraak maken

Siemens

Siemens. The future moving in

Siemens. The future moving in

Geniet elke dag van de lekkerste gerechten. Onderneem meer leuke dingen. Besteed minder tijd aan het huishouden en haal meer uit het leven. Siemens maakt het mogelijk met innovatieve en tijdbesparende inbouwapparatuur voor uw keuken. Siemens maakt uw leven thuis comfortabeler met behulp van innovatieve technologie en doordacht design. We verleggen de technologische mogelijkheden van keukens en maken onze inbouwapparatuur steeds duurzamer . Met meer gebruiksgemak en door de duurzaamheid te vergroten, kunt u onbezorgd van uw keuken genieten. Zo houdt u meer tijd over voor andere zaken.

Benadruk het buitengewone van het alledaagse: studioLine van Siemens.

Het hoogwaardige studioLine assortiment inspireert met een buitengewoon design en een unieke stijl. Een studioLine
apparaat is niet slechts een apparaat, maar onderdeel van een ambitieuze levensstijl en een uitdrukking van uw
persoonlijkheid. Het is gemaakt voor diegenen die geen genoegen nemen met het gewone, en van iedere dag iets
buitengewoons willen maken.

Exclusiviteit binnen handbereik. Siemens presenteert de nieuwe studioLine serie: hoogwaardige studioLine bakovens en designer afzuigkappen met een elegant design in blackSteel, een sous vide functie en vacumeerlade voor professioneel koken en een unieke smaakervaring.

Combineer onze keukenapparatuur tot een visuele eenheid.

Onze inbouwapparatuur geeft u alle vrijheid om de apparaten in uw droomkeuken naar wens te combineren, zonder dat u compromissen hoeft te sluiten op bijvoorbeeld vormgeving . Ons strakke design maakt elke keuken tot één geheel. Zo combineert u alle iQ700 apparaten naadloos met elkaar. En doordat de hoogte van het bedieningspaneel van alle apparaten gelijk is, combineert u alle apparaten perfect horizontaal en verticaal. Combi stoomoven boven, magnetron eronder, koffieautomaat of compacte bakoven ernaast. Welke apparaten u ook combineert, een Siemens keuken vormt altijd een perfect geheel. En om het geheel helemaal af te maken, kan de onderkant van de oven en de rand van de kast afgedekt worden met een afdekstrip.