Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>>Nieuws en Trends>Uw NEFF apparatuur door en door begrijpen bij d...

Uw NEFF apparatuur door en door begrijpen bij de NEFF kookdemonstraties | 2019

Uw NEFF apparatuur door en door begrijpen bij de NEFF kookdemonstraties

Bent u van plan nieuwe keukenapparatuur aan te schaffen? Kloosterman Keukens & Badkamers helpt u graag bij het kiezen van de juiste apparatuur die bij u past. Tijdens onze kookdemonstraties kunt u kennismaken met de nieuwste en beste NEFF apparatuur, en kunt u gelijk het resultaat proeven! Tijdens de demonstraties krijgt u een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn met de NEFF apparatuur.

Een professionele chef en verschillende systemen

Kennismaken met de NEFF keukenapparatuur en een avond genieten van heerlijke gerechten, klaargemaakt door een professionele chef? Kom dan naar de kookdemonstraties van Kloosterman Keukens & Badkamers. Tijdens deze bijeenkomsten introduceerd de chef de verschillende ovensystemen en verschillende manieren van koken, zoals koken op inductie. Met behulp van de apparatuur maakt de chef de heerlijkste gerechten voor u klaar. Laat u inspireren en adviseren tijdens de kookdemo’s, na afloop van de demonstratie is er altijd ruimte voor een advies op maat voor uw keuken!

Wanneer zijn de NEFF kookdemonstraties?

Voor de NEFF kookdemonstraties bent u van harte welkom in onze showroom in Huizen op de onderstaande data:

  • Zaterdag 9 november van 11.00 tot 16.00 uur

 

Over ons
 
Laat u terugbellen