Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Tegelmerken>Marazzi tegels

De collecties van Marazzi keramische tegels geven karakter aan uw badkamer en keuken

De collecties van Marazzi keramische tegels geven karakter aan uw badkamer en keuken Van een "kartonfabriek" tot een multinationale onderneming met fabrieken in Italië, Spanje, Frankrijk, Rusland en de Verenigde Staten. Marazzi Ceramiche werd opgericht in 1935 in Sassuolo, in de provincie Modena Italië, in een gebied dat terracotta producten produceert op een ambachtelijke manier sinds de 17e eeuw. Inmiddels is Marazzi keramische tegels een toonaangevende internationale speler in de sector van keramische tegels.

Marazzi keramiek en aardewerk

Dankzij meer dan 5500 beschikbare producten van o.a. porselein aardewerk en steengoed, evenals mozaïeken, marmer, graniet en natuursteen, is Marazzi in staat om snel te reageren op de uiteenlopende behoeften gerelateerd aan leefruimtes als badkamers en keukens en hedendaagse architectuur. Marazzi tegels is een open dialoog tussen verleden en toekomst, het ontwerp en de industriële productie, vorm en materie, kunst en architectuur, keramiek en aardewerk, gewijd aan de projecten van vandaag.

Kwaliteit en ecologische duurzaamheid

Marazzi: Kwaliteit en ecologische duurzaamheid

Kwaliteit bij Marazzi tegels betekent kwaliteit van product, het proces en ecologische duurzaamheid. Deze prioriteiten hebben de onderneming in staat gesteld om haar systemen en producten te certificeren. De liefde voor keramiek heeft bij Marazzi altijd ook respect voor het milieu ingehouden. Ervaring en innovatie, creativiteit en design, traditie en cultuur, een passie voor keramiek én milieubewustzijn zijn de sterke punten van Marazzi keramiek.

Meer informatie over Marazzi tegels?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

 
Laat u terugbellen