Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Tegelmerken>Porcelaingres tegels

Porcelaingres produceert keramische tegelproducten als vloer- en wandbekleding voor badkamer en keuken

Porcelaingres produceert hoogwaardige fijne porseleinen wand- en vloertegels Als toonaangevende fabrikant van porcellanato, begrijpen ze bij Porcelaingres wel een beetje van keramiek. Dit relatief jonge bedrijf produceert sinds 2003, porcellanato producten van hoge kwaliteit in de meest moderne faciliteit in Europa.

Hoogwaardige fijne porseleinen wand- en vloertegels

Architectuur is een levend wezen dat zichzelf en zijn omgeving de hele tijd verandert. Conceptuele benaderingen en praktische oplossingen vormen de basis van deze constante mutatie. Het is dit fundamentele principe dat ze bij Porcelaingres wand- en vloertegels nauwgezet volgen in de ontwikkeling, presentatie en verkoop van hun hoogwaardige fijne porseleinen tegels.

Hun materialen bieden een uitstekende veelzijdigheid dankzij de verschillende maten, oppervlakken en structuren én de hoge technische normen. Ze zijn niet alleen geschikt als klassieke wand- en vloerbedekking in bijvoorbeeld badkamer en keuken, maar ook als designelementen om visuele accenten toe te brengen.

Porcelaingres produceert hoogwaardige fijne porseleinen wand- en vloertegels

Is uw badkamer toe aan een nieuwe inrichting?

Kijk dan eens naar de fijne porseleinen tegels van Porcelaingres. Zoals de nieuwe collectie Just Cementi, die zijn inspiratie put uit elegante architectuur en de typische jonge uitstraling van moderne lofts, die doet denken aan de authentieke "City-Life-Style" van de hedendaagse tijd. Deze lijn wand- en vloertegels is verkrijgbaar in een breed scala van beton grijstinten en de vele oppervlaktestructuren bieden eindeloze creatieve oplossingen voor diverse ruimten in uw huis.

Meer informatie over Porcelaingres tegels?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

 
Laat u terugbellen