035 - 52 40 550
Afspraak maken

Videogesprek

Onze showroom komt naar u toe

Bij Kloosterman Keukens & Badkamers gaan we net dat stapje verder. Dat blijven we ook doen in deze onzekere tijden waarin het coronavirus ons allemaal raakt.

Voelt u zich er niet prettig bij om langs te komen in de showroom, maar wilt u wel graag de mogelijkheden bespreken voor uw keuken of badkamer? Voor een persoonlijk gesprek hoeft uw niet meer de deur uit. Met video bellen heeft u een online gesprek met een verkoopadviseur en brengen wij de showroom naar u toe. Via uw mobiel, tablet of computer kunt u meekijken met het schetsen van uw ontwerp. Net zoals dit normaal in de showroom gebeurt.

Tijdens het videogesprek neemt een adviseur van Kloosterman Keukens & Badkamers u als klant mee langs de verschillende collecties uit de showroom, zonder dat u fysiek aanwezig hoeft te zijn. Vooralsnog is ook de showroom geopend, uiteraard worden ook hier alle richtlijnen gehandhaafd.

Hoe werkt het?

  1. ​Laat uw contactgegevens achter via het onderstaande formulier of neem telefonisch contact met ons op via 035 - 52 40 550.
  2. Een van onze verkoopadviseurs neemt contact met u op voor het inplannen van uw gesprek op afstand.
  3. U ontvangt via e-mail de instructies om aan het videogesprek deel te nemen.
  4. Onze collega neemt op het afgesproken tijdstip contact op.

Vraag een gesprek aan met een van onze verkoopadviseurs