035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Advies, installatie en service

Advies, installatie en service

Iedereen die besloten heeft tot de aankoop van een nieuwe keuken of badkamer weet hoe ingrijpend deze beslissing is. Zeker bij Kloosterman Keukens & Badkamers te Huizen is de eerste stap om een juiste keuze te maken direct al een moeilijke door het enorme assortiment. Op de boven-verdieping van de showroom is de diversiteit aan badkamers heel groot terwijl de hele benedenverdieping in beslag genomen wordt door de keukens. Er is voor ieder interieur In dit heerlijke moderne bad kunt ú ook binnenkort liggen te ontspannen. Neem contact op met Kloosterman Keukens en Badkamers en vraag vandaag nog om advies!de juiste keuken of badkamer aanwezig.

"Complete installatie is onze specialisatie"

Wanneer u een keuze gemaakt heeft, dan zal er vervolgens veel veranderen in uw  nterieur. Op de eerste plaats moet de bestaande badkamer of keuken verwijderd worden en in de meeste gevallen zal er een stukadoor aan te pas komen voor het plafonden de muren. Daarnaast is de elektriciteit belangrijk, wanneer er nieuwe leidingen gelegd worden zal ook vaak gekozen worden voor een nieuwe vloer. U hoeft overigens al deze specialisten niet zelf te contracteren, want Kloosterman regelt alles. Dat is nou net onze kracht!

Kloosterman werkt uitsluitend met bekwame vakmensen en er wordt perfect geregeld dat alle werkzaamheden op elkaar afgestemd zijn. Dit houdt in dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken over de planning en dat de nieuwe keuken of badkamer zo snel mogelijk geïnstalleerd wordt zodat u zo kort mogelijk in de rommel zit. Bovendien laten we alles keurig achter, zodat het genieten snel kan beginnen. Uiteraard ontvangt u een Een keuken in de Italiaanse stijl. Of u dit in gedachten heeft, of iets heel anders en revolutionairs, Kloosterman kan u overal mee van dienst zijn!keurige offerte met prijzen zodat u precies weet waar u aan toe bent en u later niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

De nieuwste snufjes

Kloosterman heeft in haar collectie alleen keukens en badkamers van bekende merken. De trend verandert natuurlijk steeds en de tijd dat iedereen een witte keuken had, is voorgoed voorbij. Op dit moment is de Italiaanse keuken in hoogglans met brede lades en alle comfort erg in trek. Dit kan echter volgend jaar iets heel anders zijn en Kloosterman zorgt ervoor steeds het nieuwste in huis te hebben.

Lees ook