035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Geberit AquaClean

Geberit AquaClean

Waarom kiezen voor AquaClean?

Water heeft altijd een centrale rol gespeeld in het leven van de mens. Water maakt een wezenlijk deel uit van onze dagelijkse persoonlijke hygiëne. In veel culturen is het normaal om met water te reinigen na gebruik van het toilet, omdat dit het schoonste en meest aangename resultaat geeft. Het is verbazingwekkend dat wij ons voornamelijk tevredenstellen met papier.

Ultramodern toilet met geavanceerde technologie

Geberit AquaClean is een toilet die terugkeert naar het gebruik van water voor reiniging, de oorspronkelijke bron van frisheid en hygiëne. Een instelbare waterstraal reinigt uw onderlichaam zacht en weldadig. Het is gebruiksvriendelijk en effectief.

Verbetert uw gezondheid en welzijn

Afhankelijk van het model is de douchefunctie voorzien van extra eigenschappen, zoals een oscillerende douchearm, de ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw, een pulserende massagedouche, warme luchtföhn, afstandsbediening of geheugenfunctie.

Hoogwaardige materialen en bedieningsgemak

Geberit AquaClean combineert een geraffineerd ontwerp met comfort en functionaliteit. De AquaClean is verkrijgbaar als toiletzitting of compleet toiletsysteem, afhankelijk van de behoefte en woonsituatie van de klant. Op alle modellen zijn dezelfde kwaliteits- en comfortnormen van toepassing. Het enige verschil is gelegen in het uitrustingsniveau, dat varieert van basic tot luxueus.

Verbluffende vormgeving voor elk toilet of badkamer

Geberit stelt ook hoge eisen aan het uiterlijk van de producten. De toiletzittingen zijn gemakkelijk te installeren en passen vrijwel op alle standaard keramiekmodellen. De elegante vormgeving van de complete Geberit AquaClean toiletsystemen, verkrijgbaar als wand- of vloerstaand closet, verrijkt elk toilet of badkamer.

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees ook