035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Een kookopstelling op maat met de Miele SmartLine

Een kookopstelling op maat met de Miele SmartLine

Het merk Miele levert al jaren luxe keukenapparatuur dat past in iedere keuken. Sindskort is Miele met een nieuw concept gekomen; de Miele SmartLine collectie. Deze serie bestaat uit een aantal elementen die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden en dus voor iedereen op maat te maken zijn.  

Grillen en BBQ’en in de keuken

Bij deze op maat te maken keukenoplossing van Miele SmartLine kunt u kiezen uit veel verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een TeppanYaki, een inductiekookplaat, een inductiewok en ook een grill. Deze grill in combinatie met een werkbladafzuiging werkt geweldig samen en zorgt ervoor dat u binnen kunt genieten van heerlijk vlees of groente van de grill. Zo kunt u toch blijven barbecueën wanneer het Hollandse weer ons in de steek laat en buiten eten geen optie is.

Bekijk en test de Miele SmartLine nu bij Kloosterman Keukens in Huizen

U kunt deze innovatieve keukenoplossing van Miele nu bekijken en uitproberen bij Kloosterman Keukens in Huizen. SmartLine biedt nog meer mogelijkheden dan u kunt indenken en hier dient u goed over na te denken. De specialisten van Kloosterman Keukens helpen u graag op weg bij het inrichten van uw keuken met de nieuwste keukenapparatuur.

Meer informatie en de SmartLine bekijken? Kom langs en hoor meer over de mogelijkheden.

Lees ook