035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Een nieuwe badkamer begint bij Kloosterman

Een nieuwe badkamer begint bij Kloosterman

Wanneer u van plan bent om een nieuwe badkamer aan te schaffen, dan weet u maar al te goed dat hier veel dingen bij komen kijken. Zo heeft u misschien de volgende vragen in uw hoofd: "Welke kleuren zijn mooi? Wordt het een douche, ligbad, of misschien wel beide?”. Met al deze keuzes ziet u door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen!

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer

De eerste stap is om te bepalen wat voor soort badkamer het beste bij u past. De tijden dat badkamers gewoon wit waren zijn namelijk al lang voorbij. Tegenwoordig zijn er honderden verschillende badkamerinterieurs en stijlen. Doe daarom badkamer inspiratie op. En waar kan dit beter dan bij ons in de showroom in Huizen. Met een vloeroppervlak van ruim 1000m² kunt u de laatste badkamer trends komen bewonderen. Kloosterman geeft graag vakkundig advies over uw nieuwe badkamer.

Een droombadkamer binnen uw eigen budget

Bij Kloosterman ontwerpen wij uw badkamer waarbij we gebruik maken van de nieuwste digitale technieken. Zo kunt u precies zien hoe uw badkamer er uit gaat zien. Het begint vaak met een schetsplan, ouderwets met potlood, waarna we het plan digitaal voor u uitwerken om zo de perfecte artist impression aan u te presenteren. Wij denken graag met u mee in mogelijkheden. Samen met u gaan we aan de slag het bedenken, ontwerpen en realiseren. Hierbij houden wij altijd rekening met uw budget.

Van ontwerp tot oplevering betrokken

De ervaren specialisten van Kloosterman Keukens en Badkamers maken een duidelijk stappenplan om alle keuzes zorgvuldig te bepalen en een helder beeld te creeëren. Zo kunt u goed voorbereid en zonder stress samen met ons aan de verbouwing van uw bakamer beginnen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lees ook