035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Luxe apparatuur voor in uw keuken

Luxe apparatuur voor in uw keuken

In uw keuken wilt u natuurlijk precies de apparatuur die u nodig heeft, vooral als u uw keuken helemaal nieuw in uw huis laat maken. Dan is een ruime keus uit verschillende merken voor apparatuur een must. Bij Kloosterman vindt u apparatuur van diverse grote merken zoals Miele, NEFF en Gaggenau met daarbij de keuze uit verschillende soorten. Van fornuizen naar afzuigsystemen en van stoomovens tot wijnkasten.

Groot aanbod van Miele bij Kloosterman

Met Miele weet u zeker dat u een goed product in uw keuken haalt. Miele biedt een groot assortiment aan verschillende producten waaronder de Miele Smartline waarbij u uw eigen fornuis compleet kunt samenstellen met losse compartimenten. Ook kunt u kiezen voor de ovenapparatuur van Miele in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld een stoomoven, combi stoomovens of bijvoorbeeld stoomovens met een magnetron.

NEFF apparatuur in uw keuken?

Ook de apparatuur van NEFF valt erg bij ons in de smaak. U kunt uw keuken vullen met de nieuwste apparatuur van NEFF, zoals ovens, kookplaten, stoomovens en magnetrons. Er is nu zelfs een mogelijkheid om van de apparatuur een speciale Smart apparatuur te kiezen. Hierbij kunt u de apparatuur met apps gaan bedienen, zonder dat u de apparatuur hoeft aan te raken of er naar toe hoeft te lopen!

Kies voor Gaggenau apparatuur

Niet alleen kunt u bij Gaggenau kiezen uit de standaard keuken apparatuur zoals ovens en kookplaten. Ook kunt u kiezen uit speciaal ontworpen koffiezetapparaten, afzuiging, klimaatkasten en vaatwassers. Alles in een bepaalde stijl in uw keuken? Kies dan voor het strakke en toegankelijke design van Gaggenau, in combinatie met geweldige kwaliteit.

Voor het complete aanbod aan de verschillende apparatuur van de vele merken kunt u langskomen in de showroom van Kloosterman Keukens&Badkamers in Huizen. Hier vindt u een overzicht van alle merken en de verschillende mogelijkheden voor uw keuken op maat.

Lees ook