035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Uw keuken zomerproof

Uw keuken zomerproof

Iedereen verplaatst naar de tuin want het mooie weer is in aantocht. Het eten wordt vaak even snel klaargemaakt in de keuken en beland daarna buiten op de barbecue. Ook op vakantie wordt er vaak buiten gekookt op bijvoorbeeld een Skottelbraai. Maar hoe haalt u de zomer nou naar binnen in uw keuken? Met de Smart Line elementen van Miele deelt u uw keuken zo in zoals u dat wilt.

Een keuken voor de thuisblijvers

Blijft u in Nederland dit jaar? Dan kunt u genieten van de heerlijke Nederlandse zomer. Haal uw vakantie naar de keuken met de verschillende nieuwe tools in apparatuur in de keuken. Wat dacht u van een eigen grill of barbecue element in uw kookplaat? Of een echte teppanyaki plaat om uw vlees Japans op te bereiden? Deze kunt u allemaal bewonderen en uitproberen in de showroom bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen.

Kom langs en bekijk wat Kloosterman u te bieden heeft om uw keuken zomerproof te maken. Deze tools zijn niet alleen leuk in de zomer, ook in de winter kunt u van uw veelzijdige keukenapparatuur genieten.

Lees ook