035 - 52 40 550
Afspraak maken

Trends

Home Connect in uw keuken met NEFF

Home Connect in uw keuken met NEFF

De ontwikkelingen binnen de technologie staan niet stil. Waar Google al met spraakherkenning en bediening werkt is het nu ook voor de keukens tijd om te wennen aan de innovaties. Samen met de apparaten van NEFF en de Home Connect App is het nu ook mogelijk om ook in uw keuken te genieten van de nieuwste technologie. Niet alleen met uw telefoon kunt u uw keukenapparatuur bedienen, zelfs met uw stem! Bij een storing van het apparaat is het voor de servicedienst mogelijk om het apparaat op afstand uit te lezen en daardoor heel doelgericht service te verlenen. Ideaal dus!

Keukenapparatuur bedienen met uw stem

De apparatuur van NEFF is voorzien van de nieuwste mogelijkheden. Heeft u geen zin om op te staan, vraag uw oven of deze alvast gaat opwarmen! Bedien uw keuken met uw stem en met uw mobiele telefoon. Op dit moment heeft NEFF de oven en het koffiezetapparaat voor u klaar staan met deze nieuwe technologie. Later dit voorjaar kunt u ook koel vriescombinaties, kookplaten en afzuiging verwachten met de nieuwe technologie. Geniet nog meer van uw nieuwe keuken!

NEFF als festivaltip

Dit jaar is NEFF hoofdsponsor van Taste of Amsterdam. Op 31 mei tot en met 2 juni kunt u het leukste food en restaurantfestival het jaar bezoeken. Op dit festival kunt u kennis maken met onze nieuwe apparatuur en de heerlijke smaken die hiermee gecreëerd kunnen worden. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals masterclasses en demonstraties van bekende chefs. 

Lees ook