035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Een badkamer voor u op maat gemaakt

Een badkamer voor u op maat gemaakt

Een badkamer die precies bij u past? Dat vindt u bij Kloosterman Keukens & Badkamers. Niet alleen verzorgen wij uw keuken van A tot Z maar ook uw badkamer kunt u met het deskundige advies van Kloosterman samenstellen. Wilt u een moderne badkamer of juist een klassieke badkamer? Bij Kloosterman is alles mogelijk!

Verschillende materialen in uw badkamer

De badkamer is niet meer alleen een functionele ruimte. Net als de keuken dient de badkamer als een aanvulling in uw huis. De badkamer is een ruimte waarin een fijne ervaring gecreëerd moet worden, iedere keer weer. Daarom is het belangrijk dat u in uw badkamer de materialen gebruikt waar u blij van wordt. Wilt u hout, marmer of juist gewoon tegels? Bij Kloosterman is alles mogelijk!

Een unieke badkamer voor uw huis

De tijd dat badkamers gewoon wit zijn is voorbij en allemaal verschillende stijlen lopen in elkaar over. Wij begrijpen dat ieder huis anders is en dat ieders wensen anders zijn. Om uw unieke wensen voor uw badkamer zo goed mogelijk uit te werken beginnen wij bij het ontwerpen van uw badkamer met een digitaal ontwerp zodat u van tevoren precies kunt zien hoe uw nieuwe badkamer er uit gaat zien. Op deze manier heeft u een uniek ontwerp en veel mogelijkheden voor uw badkamer.

Uw droombadkamer bij Kloosterman

Wilt u een unieke badkamer zelf ontwerpen met keuze uit verschillende materialen en sanitair? Kom langs bij de showroom van Kloosterman keukens & badkamers in Huizen om de mogelijkheden van uw droombadkamer te bespreken onder het genot van een lekkere kop koffie! Zien zij u daar?

Lees ook