035 - 52 40 550
Afspraak maken

Projecten

Handgemaakte keuken | Laren

Handgemaakte keuken | Laren

Kloosterman Keukens & Badkamers realiseerde een prachtige Handgemaakte keuken in Laren ( NH ).

Het plan

Een enthousiast echtpaar uit Laren melde in onze showroom te Huizen dat ze een stuk grond gingen kopen in Laren en dat daar een compleet nieuwe villa gebouwd zou worden. Al snel kwamen er tekeningen op tafel waarin de ambitieuse plannen uiteen gezet werden. Ook was er al een aannemer bekend die het huis zou gaan bouwen.

Het ontwerp

Het echtpaar sprak uit dat de keuken functioneel, stoer maar ook gezellig moest zijn. Een van onze ervaren adviseurs ging direct aan de slag en ontworp samen met de klant een prachtige keuken die van alle gemakken voorzien was. 

De samenwerking

Na uitwerking van het plan en het definitieve akkoord van het echtpaar zijn de installatietekeningen uitgewerkt. Dit was noodzakelijk zodat de aannemer al het leidingwerk zoals gas, electra en afzuiginstallatie alvast kon voorbereiden. Goed overleg tussen de klant, aannemer en Kloosterman Keukens & Badkamers was hierin cruciaal.

De Montage

Toen de bouw in een ver gevorderd stadium was kwam Kloosterman Keukens & Badkamers aan de beurt. De keuken werd geleverd, gemonteerd en aangesloten op het goed voorbereide werk van de aannemer. Door het goede overleg tussen de drie partijen liep het project zeer voorspoedig. Eindresultaat: een tevreden klant die erg veel geniet van hun prachtige woonkeuken. 

FOTO'S VAN HET PROJECT TE LAREN

Lees ook