035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

December, een maand vol gezelligheid

December, een maand vol gezelligheid

De decembermaand breekt alweer bijna aan en dat betekent dat het weer tijd is voor gezelligheid en samen eten, vooral tijdens Kerst! Dan kunt u natuurlijk uit eten gaan met de hele familie, maar hoe fijn is het om een kerstdiner klaar te maken in uw eigen gezellige huis en keuken?

Ontspannen tijdens het kerstdiner

Een super handig apparaat tijdens het bereiden van het kerstmenu is de stoomoven van Miele. Met een stoomoven kunt u meerdere gerechten tegelijk bereiden. Zo kunt u uw stukken vlees tegelijk met uw groenten klaarmaken in de stoomoven waardoor u alles in een keer kunt serveren, zonder dat u er de hele tijd bij hoeft te staan!

3 gerechten tegelijk

De stoomoven bestaat uit 3 niveaus waar u 3 verschillende producten klaar kunt maken. Dankzij het automatisch koken menu zorgt de stoomoven ervoor dat alle 3 uw gerechten precies tegelijk klaar zijn. Wilt u aardappelen, gestoomde groenten en een biefstukje klaarmaken voor uw gasten tijdens het kerstmenu? Dan is deze stoomoven precies wat u nodig hebt!

De stoomoven van Miele

Deze stoomoven van Miele kunt u bekijken in de showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen. Kom langs voor de Kerst en zorg dat u, onlangs dat u het kerstmenu verzorgd, ook maximaal van de Kerst kunt genieten. Wij wensen u fijne en smakelijke feestdagen!

Lees ook