035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Kloosterman Keukens & Badkamers, méér dan alleen de verkoop van keukens en badkamers

Kloosterman Keukens & Badkamers, méér dan alleen de verkoop van keukens en badkamers

Wij zijn graag spraakmakend door wat wij doen, liever dan door wie wij zijn. Zo zijn wij niet alleen de partij waar u een droomkeuken of droombadkamer koopt, maar ook zorgen wij ervoor dat uw keuken of badkamer wordt geplaatst. Kloosterman neemt het hele traject uit uw handen en regelt de verbouwing van A tot Z. Wat ons betreft kunt u op vakantie gaan, uw sleutel inleveren en terugkomen in uw huis met nieuwe keuken of badkamer. Ons werk is pas gedaan op het moment dat u helemaal tevreden bent.

Van jongs af aan al in keukens en badkamers

Kloosterman Keukens & Badkamers is een familiebedrijf pur sang. Het begon in 1982 met het aannemingsbedrijf met daarnaast een winkel in keukens en badkamers van vader Kloosterman. Zo kregen de broers Ruud, Martin en Tom het vak en de normen en waarden van jongs af aan al mee. Onze technische kennis en ruimtelijk inzicht komt daarom goed van pas bij de verkoop of restyling van uw keuken of badkamer. Van het juist inmeten van keukens en badkamers, tot het voorwerk, (de)montage en uiteindelijke oplevering. Wij werken vanuit de overtuiging dat het eindresultaat altijd perfect moet zijn.

Krachten bundelen voor het gewenste eindresultaat

Van oudsher zijn we een aannemingsbedrijf en daarom draaien we onze hand niet om voor een verbouwing. Wilt u wanden verwijderen voor het plaatsen van uw keuken of liever vloerverwarming in uw keuken of badkamer? Geen probleem. Eventueel vervangen we zelfs kozijnen en deuren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over alle perikelen rond de aanschaf van een nieuwe of voor het opknappen van uw bestaande keuken of badkamer, daar zijn wij voor.

Kwaliteit, service en vertrouwen

Communicatie vinden wij ook erg belangrijk. Als er iets niet mogelijk is bespreken wij dat met u zodat wij samen tot een passende oplossing kunnen komen. Er komt samen iets tot stand en u komt niet voor verrassingen te staan. Wij leveren u een offerte die dekkend is van begin tot het einde, zodat u op de hoogte bent van wat er gebeurt en de uiteindelijke kosten.

De keuken is een ruimte waar volop geleefd wordt. Dan wilt u natuurlijk dat alles in orde is en ook zo blijft. Bij het plaatsen van keukens en badkamers komen er veel dingen bij elkaar, waar ook van alles mis kan gaan. Mocht het een keer tegenzitten, dan wordt het sowieso op een elegante manier opgelost. Wij hebben extreem lage foutmarges, maar geven desondanks veel aandacht aan nazorg.

Wilt u meer weten over onze passie voor keukens en badkamers en het plaatsen ervan? U kunt altijd langskomen in onze showroom voor een lekker kopje koffie en informatie!

Lees ook