035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Bijzondere materialen in de moderne keuken van nu

Bijzondere materialen in de moderne keuken van nu

Natuurlijk kunt u bij uw nieuwe keuken kiezen voor de standaard materialen. Maar wat dacht u van een unieke keuken op maat, precies naar uw smaak en waarbij bijzondere en populaire materialen van het moment gebruikt worden. Er zijn allerlei manieren om uw keuken bijzonder te maken. Zo is een robuuste, industriële stijl de laatste tijd vooral erg populair.

Materiaal van het werkblad

Er zijn veel verschillende materialen werkbladen beschikbaar. Gaat u voor een sfeervolle keuken dan kunt u kiezen voor een houten werkblad. Gaat u voor een strakke moderne keuken, dan kunt u kiezen voor kunststof. Neigt u toch meer naar een industriële stijl in uw keuken? Dan kunt u ook altijd voor een betonlook werkblad gaan. Bij Kloosterman Keukens geven wij u graag advies bij het uitzoeken van het passende materiaal voor uw werkblad. Zo wordt de keuken precies hoe u het wilt en het materiaal dat u het fijnst vindt wordt erin verwerkt.

Roestvrijstalen werkblad

Wat de laatste tijd steeds vaker voorkomt is een werkblad van roestvrijstaal. Dit werkblad is bestand tegen hitte, watervast en ontzettend duurzaam. Daarbij is het ook mogelijk om het kookgedeelte van uw keuken in dit blad te verwerken. Zo loopt dit deel van uw keuken over in het werkblad en kunt u optimaal genieten van het hygiënische roestvrijstalen werkblad.

Andere materialen in de keuken

Buiten het werkblad zijn er nog een aantal aspecten in de keuken waar u bijzondere materialen kunt gebruiken. In de keuken bevinden zich tegenwoordig een hoop verschillende dingen. Niet alleen het werkblad en de keukenkasten doen ertoe. Wat dacht u van de meubels, zoals barkrukken of stoelen die u aan het kookeiland kunt aanschuiven? Heeft u al over dit materiaal nagedacht? Wordt het leer, hout of toch kunststof? Bij het kiezen van de materialen voor dit soort dingen in uw keuken kunt u er helemaal uw eigen draai aan geven. Kloosterman Keukens geeft u graag advies bij het samenstellen van uw favoriete materialen. Kom langs in de showroom of maak online een afspraak om uw droomkeuken met ons af te stemmen.

Lees ook