035 - 52 40 550
Afspraak maken

Projecten

Keukens Hilversum

Keukens Hilversum

Kom eens langs bij uw Keukenspecialist uit Huizen

Woont u in Hilversum en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Kom dan eens langs in de keuken showroom van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen. Uw Kloosterman keuken wordt ook in Hilversum gemonteerd volgens het Kloosterman Totaalconcept: Kloosterman Keukens hanteert één prijs!

Kloosterman Keukens hanteert één prijs, hoe werkt dat?

Bij plaatsing en installatie van uw droom keuken in Hilversum komt een hoop werk kijken. Soms is er ook zelfs kleine verbouwing nodig. Kloosterman Keukens brengt vooraf precies in kaart wat de situatie is en wat er moet gebeuren. Wij zijn ook verantwoordelijk voor de organisatie en de planning en hebben het complete proces in de hand. De monteurs die bij u in Hilversum de keuken komen plaatsen zijn dus heel goed voorbereid. Door deze aanpak zijn meerprijzen zelden aan de orde.

Iedere keuken is uniek?

Iedereen is anders en niemand heeft dezelfde wensen. Daarom is een Kloosterman keuken altijd uniek. Of u nu houdt van een handgemaakte keuken, een moderne keuken of een landelijke keuken, er is gegarandeerd een keuken die aansluit op uw wensen. Waar u ook voor gaat, u profiteert van superieure kwaliteit en vriendelijke service die u van ons familiebedrijf mag verwachten. Zo wordt uw keuken in Hilversum een echte droomkeuken.

U bent van harte welkom in onze keuken showroom

Omdat we al jarenlang zaken doen met onze leveranciers zijn we in de gelegenheid regelmatig een kijkje in de keuken te nemen. Zodoende hebben wij voortdurend interessante primeurs voor uw keuken in Hilversum tegen een interessante prijs. Reden genoeg om weer eens in onze keuken showroom in de omgeving van Hilversum langs te komen!

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken in Hilversum?

Wilt u keuken inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken in Hilversum kom dan gerust eens langs in onze showroom of neem contact op met Kloosterman Keukens en Badkamers uit Huizen.

Kloosterman Keukens & Badkamers uit Huizen, ook voor uw keuken in Hilversum, is CBW-erkend dat betekent extra productgarantie en veilig aanbetalen!

Bekijk alle keukens

Lees ook