035 - 52 40 550
Afspraak maken

Projecten

Keukens Huizen

Keukens Huizen

Kijk eens bij de Keukenspecialist in Huizen!

Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen presenteert op de begane grond de keukens en op eerste verdieping badkamers op een vloeroppervlak dat overeenkomt met de ruimte die badkamers meestal bieden. Kloosterman Keukens & Badkamers helpt u ook wanneer u bijvoorbeeld uw inbouwapparatuur wilt vervangen of aanvullen. 

Het Kloosterman totaalconcept

In onze collectie vindt u ongetwijfeld de apparatuur of accessoires die uw keuken of badkamer precies dat nieuwe accent geven waar u naar zocht. Van plannen maken tot en met de installatie, het complete traject is bij Kloosterman Keukens & Badkamers in goede handen. We voeren eventuele sloopwerkzaamheden uit, doen het loodgieters- en elektrawerk en verzorgen vervolgens een puntgave installatie van uw keuken of badkamer.

Omdat we al jarenlang zaken doen met onze leveranciers, zijn we in de gelegenheid regelmatig een kijkje in de keuken te nemen. Zodat we u regelmatig interessante primeurs kunnen presenteren tegen een interessante prijs. Reden genoeg om weer eens bij ons langs te komen!

Bouw of verbouwplannen?

Tevens als u met plannen loopt om te gaan (ver)bouwen en niet bekend bent met allerlei bouwkundige zaken, dan bent u bij Aannemersbedrijf Kloosterman in Huizen aan het juiste adres. Aannemersbedrijf Kloosterman beschikt namelijk over de kennis en middelen om u op het gebied van allerlei bouwkundige zaken bij te staan. Ook voor deskundig advies en aspecten als constructie, materialen, esthetica, bouwfysica, enz. bent u bij aannemersbedrijf Kloosterman in Huizen aan het juiste adres.

Laat u inspireren door Kloosterman Keukens en Badkamers in Huizen

Laat u inspireren en informeren in de grootste keuken en badkamer showroom in Huizen! Kom nu naar Kloosterman Keukens en Badkamers in Huizen! Uiteraard kunt via ons contactformulier ook uw gegevens achterlaten wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen is CBW-erkend dat betekent extra productgarantie en veilig aanbetalen!

Bekijk alle keukens

Lees ook