035 - 52 40 550
Afspraak maken

Projecten

Keukens in Laren

Keukens in Laren

In Laren heeft Kloosterman Keukens & Badkamers al veel verschillende keukens mogen plaatsen. En iedere Kloosterman keuken is uniek. Vroeger was de keuken alleen bedoeld om in te koken, een zo genaamde functionele ruimte. Tegenwoordig is een keuken steeds meer het sociale middelpunt van het huis waar mensen elkaar tegenkomen, borrelen, eten en er wordt ook gekookt.

Bent u op zoek naar een moderne keuken met een kookeiland, een landelijke keuken met een mooie schouw of past meer een klassieke keuken bij u? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Huizen en laat u inspireren.

Afspraak maken

Een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken in Laren begint bij een keuken ontwerp. In een vrijblijvend adviesgesprek zullen onze adviseurs samen met u opzoek gaan naar het juiste ontwerp. Zo willen we graag weten waar u in de nieuwe keuken wilt koken en waar u het spoelgedeelte wilt hebben. Wij zullen luisteren naar al uw keukenwensen en daarna een perfect plan aan u presenteren of u nou van een moderne keuken met hout, een landelijke keuken of een design keuken met kookeiland houdt? 

Kloosterman Keukens hanteert één prijs

Bij het plaatsen en installeren van uw droom keuken in Laren komt veel werk kijken. Kloosterman neemt al het werk voor u uit handen. Van een (kleine) verbouwing tot de montage en de afwerking van uw keuken nieuwe keuken. Alles geregeld door Kloosterman.

De monteurs die bij u in Laren aan de slag gaan, zijn goed voorbereid. Door onze goede voorbereiding en kennis zijn meerprijzen niet aan de orde. Wij gaan pas weg, als uw keuken geïnstalleerd is en u helemaal tevreden bent.

Route van Laren naar Kloosterman Keukens en Badkamers

Vanuit Laren is Kloosterman Keukens en Badkamers goed bereikbaar. U bent binnen een kwartier bij onze showroom in Huizen. Ook fijn: Bij ons parkeert u gratis. We hopen u graag te ontmoeten in onze showroom.

Bekijk de route  Maak een afspraak

Lees ook