035 - 52 40 550
Afspraak maken

Trends

Marmerlook Badkamer

Marmerlook Badkamer

Een marmerlook badkamer is een keuze waar u lang plezier van zult hebben. Marmer is al jarenlang een populair natuursteen dat veelal wordt toegepast in badkamers, keukens en voor vloeren. Met de opkomst van keramiek is een marmerlook badkamer voor veel meer mensen binnen handbereik gekomen. Keramiek kan worden uitgevoerd in iedere gewenste marmer uitstraling. Het is voordeliger dan marmer en gemakkelijker in onderhoud. Overweegt u een marmerlook badkamer? Laat u dan vooral hier inspireren!

Badkamer in marmerlook

Uw badkamer in marmerlook geeft meteen een chique uitstraling aan de ruimte. En omdat marmer zo populair is geworden, zijn er ontzettend veel kleurkeuzes te maken. Denk aan een witte, zwarte, grijze of groene marmerlook. Mag de tegel wat drukker of liever eerder wat rustiger zijn qua aders? En dan valt er nog veel te kiezen tussen de verschillende formaten tegels. Tot slot kunt u uiteraard kiezen tussen een hoogglans of matte tegel.

Vindt u een marmerlook tegel een spannend idee, dan zijn er natuurlijk ook genoeg mooie badkameraccessoires in marmerlook verkrijgbaar. Kies in de basis voor een naturel badkamer en stijl het af met accessoires. Het voordeel hiervan is dat u over enige tijd de accessoires aanpast en daarmee een compleet nieuwe uitstraling creëert.

Badkamer marmer

Marmerlook wandtegel badkamer

Een marmerlook wandtegel in de badkamer zorgt direct voor dat wow-effect. Er gebeurt iets in de ruimte. Afhankelijk van de kleurkeuze blijft dit subtiel of juist gewaagd. Dat is het mooie met een marmerlook tegel. U kunt er werkelijk alle kanten mee uit. Veelal wordt er gekozen voor een marmerlook wandtegel die wordt gecombineerd met een lichtgrijze of bruine vloertegel. Maar wat als u dezelfde tegel doortrekt op uw vloer? Gewaagd, maar gegarandeerd krijgt u een prachtige en rijke sfeer in uw badkamer.

Marmer in kleine badkamer

Zoals gezegd kunt u met marmer alle kanten op. Daarom is het ook een heel geschikte keuze voor een compacte badkamer. Bij voorkeur een lichte marmerlook tegel zorgt ervoor dat de compacte badkamer optisch toch ruim lijkt. Zo krijgt een kleinere badkamer toch de chique uitstraling van een hotel badkamer. En mag het toilet wat aandacht? Want ook een aparte toiletruimte krijgt meteen een bijzondere en rijke uitstraling met marmerlook tegels.

Marmerlook Badkamer

Marmerlook meubelen

Liever rustige tegels en opvallende meubelen? Er komen steeds meer badkamermeubelen op de markt waarbij een marmerlook afwerking tot de mogelijkheden behoort. Denk aan een wastafelmeubel, de spoelbak/waskommen of een vrijstaand bad uitgevoerd in marmerlook.

Stel uw marmerlook badkamer samen

Bent u geïnspireerd geraakt? Bezoek onze showroom en samen bespreken we uw wensen. Wilt u graag een marmerlook badkamer? We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Neem uw plattegrond van de badkamerruimte en plaatjes mee die u aanspreken. Zo komen we samen tot het ontwerp voor uw droombadkamer!

Contact opnemen

Lees ook