035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Miele toont noviteiten tijdens Küchenmeile 2011

Miele toont noviteiten tijdens Küchenmeile 2011

Miele legt dit jaar tijdens de Küchenmeile 2011 de focus op de verschillende designwerelden van Miele-inbouwapparaten. Zo zijn de inbouwapparaten te zien in de vijf designwerelden die het assortiment van Miele rijk is: roestvrij staal met CleanSteel, Titanium Finish, diepzwart en nieuwe kleurnuances briljantwit en ICE. Met deze inbouwapparaten uitgevoerd in verschillende designs en kleurnuances speelt Miele steeds meer in op verschillende trends in de woonwereld. Bovendien laat het merk hiermee zien dat de vormgeveing van de apparatuur perfect aansluit bij de steeds strakkere vormgeving van andere huishoudelijke elektronica en meubilair.

Eilandschouwafzuigkap met randafzuiging

Ook bijzonder op de stand is de nieuwe Miele-eilandschouwafzuigkap DA 6520 D met meerzone randafzuiging. Bij deze afzuigkap zijn de metalen vetfilters verborgen achter een decoratieve afdekplaat. De damp wordt zowel aan de buitenkant als in het midden van de afzuigkap afgezogen en levert zo ten opzichte van de traditionele afzuigkap een dertig procent betere vetafzuiging op. Ook is er nauwelijks condensvorming, de afzuigkap is zeer efficiënt, maakt weinig geluid en de afzonderlijke panelen zijn eenvoudig te reinigen in de afwasautomaat.

Vrijstaande koffieautomaat CM5

Het meest innovatieve apparaat dat op de Miele-stand aanwezig is, is de onlangs geïntroduceerde vrijstaande koffieautomaat CM5 van Miele. Hiermee kan men met het grootste gemak, door simpele bediening, een perfecte espresso, koffie, cappuccino of Latte Macchiato maken. Door het eigentijdse design pas de Miele Barista CM5 in elke moderne keuken en bij alle andere Miele-inbouwapparatuur.

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees ook