035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Nieuwe zuinige ovens van Siemens

Nieuwe zuinige ovens van Siemens

De nieuwe ovens van Siemens spelen slim in op de groene trend van de laatste jaren. De Duitse fabrikant kwam er uit eigen onderzoek achter dat de hete lucht de meest gebruikte functie is van de combinatieovens. Door slimme techniek, ‘hete lucht eco’ genaamd, waarbij alleen dat gedeelte van de oven wordt verwarmt dat echt wordt gebruikt verbruiken de ovens 30 procent minder stroom dat is vereist voor zuinigheidsklasse A.

Nieuw display

Naast de besparing van energie heeft Siemens bij de ontwikkeling van de nieuwe ovens goed gekeken naar het bedieningsgemak. De combinatieovens zijn voorzien van een nieuw kleurendisplay. Statusaanduiding, bedieningsstappen en tijd zijn nu in kleur en met een hoge resolutie duidelijker en vanuit elke zichthoek afleesbaar.

Soft close deuren

De deuren van nieuwe ovens van Siemens zijn nu ook voorzien van een softClose. Deze functie is al bekend van keukenkasten maar is dus nu ook verkrijgbaar voor de ovendeur. Tot slot heeft Siemens het stopmechanisme van de uitschuifbare rails van de bakplaten verbeterd. Zo kan de ene bakplaat worden uitgenomen en een andere teruggeplaatst zonder dat de rails aan één kant verschuift.

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees ook