035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Uw eigen droombadkamer online ontwerpen in 3D

Uw eigen droombadkamer online ontwerpen in 3D

Bij Kloosterman staan de wensen van u als klant altijd centraal. Of u nu meer van een moderne of een landelijke badkamer houdt, bij ons zijn er tal van mogelijkheden die aansluiten op uw wensen. Het begint allemaal met een schets op papier die later digitaal voor u wordt uitgewerkt. Onze designers helpen u graag bij de realisatie van uw nieuwe badkamer, maar wellicht heeft u zelf al een beeld van hoe deze ruimte eruit moet gaan zien. Met behulp van onze nieuwe gebruiksvriendelijke designtool bent u in staat om al uw ideeën om te zetten naar een professioneel 3D ontwerp.

Aan de slag met online ontwerpen

Ontwerp uw eigen badkamer of laat u inspireren door de vele combinaties, tips en bestaande badkamerontwerpen. In een paar eenvoudige stappen visualiseert u uw ideeën tot een compleet badkamerontwerp. Dit ontwerp kunt u opslaan, printen en meenemen of mailen naar Kloosterman zodat onze specialisten uw ontwerpen beter kunnen bekijken. We maken dan graag een afspraak om samen met u het ontwerp uit te werken en u te adviseren over de mogelijkheden.

Het realiseren van uw eigen badkamer

Voor het gebruik van de software hoeft geen ingewikkelde software worden geïnstalleerd. Op deze manier kunt u meteen aan de slag met online ontwerpen! Bij de instellingen kunt u de afmetingen van de badkamer zo aanpassen dat deze overeenkomt met de gewenste ruimte in uw woning. Zo voorkomt u het probleem dat de gekozen badkamerelementen uiteindelijk niet passen.

De indeling van uw nieuwe badkamer wordt in de tool op verschillende manieren weergegeven: bovenaanzicht, frontaanzicht, 3D-weergave of in een creatieve schets. Alleen dan krijgt u een echte impressie van uw toekomstige badkamer. Heeft u hulp nodig bij het online ontwerpen of vragen over het programma? Ook dan staat Kloosterman voor u klaar!

Lees ook