035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Flexibel koken met de technologieën van NEFF

Flexibel koken met de technologieën van NEFF

Als echte kookliefhebber heb je vaak behoefte aan meer ruimte en kom je vrijwel altijd pitten te kort. Kookplaten zijn standaard onderverdeeld in kookzones met verschillende afmetingen voor de passende pannen. Met de nieuwe technologie van NEFF hoef je je nooit meer af te vragen welke pan je op welke plaats zet. Maak kennis met NEFF FlexInductie: de kookplaat met flexzones.

NEFF richt zich al jaren op comfort, kwaliteit, zuinigheid en veiligheid bij de ontwikkeling van huishoudelijke apparaten. Het zoekt voortdurend naar baanbrekende technologieën om het koken in huis aangenamer en eenvoudiger maken. Het meest recente voorbeeld van deze voortdurende optimalisatie is de FlexInductie-kookplaat die flexibiliteit bij het koken verhoogt. Je kunt pannen over de gehele kookplaat bewegen: FlexInductie spoort automatisch de grootte en vorm van de pannen op en wordt precies op de juiste plek actief. Op deze manier worden de pannen alleen verhit op de plaats waar ze staan, ook wanneer je deze verschuift. Er gaat geen warmte verloren waardoor er sprake is van een lager energieverbruik.

Downdraft afzuigsystemen

De downdraft is een afzuigsysteem die achter de kookplaat, tussen of aan weerszijden van kookzones in het werkblad zit verwerkt en omhoog komt zodra er afzuiging gewenst is. Het grote voordeel van dit systeem is dat de kookdamp vrijwel meteen wordt opgezogen omdat, in tegenstelling tot de afzuigkap, de afstand dusdanig kleiner is. Hierdoor heb je zelf minder last van vocht, geur en vet in de keuken. De downdraft neemt geen ruimte in beslag en is dus ideaal voor een kookeiland. Vanaf eind 2016 is het downdraft afzuigsysteem van NEFF verkrijgbaar bij Kloosterman Keukens & Badkamers.

Lees ook