035 - 52 40 550
Afspraak maken

Trends

De eerste spiegel die tegelijk voor en achter toont

De eerste spiegel die tegelijk voor en achter toont

We maken in de badkamer al eens rare kronkels om toch maar ons achterhoofd, onze nek of rug te bereiken. Het nieuwe spiegelconcept van Alke toont tegelijk voor en achter en maakt het ons zo een stuk gemakkelijker. Een Belgische innovatie van wereldformaat en een gigantische stap voorwaarts op het vlak van gebruiksvriendelijkheid. Je haar stijlen, nekhaar scheren, een ketting aandoen… het kan nu zonder enige moeite: puur badkamercomfort!

De ME2 Mirror bestaat uit twee pivoterende panelen met aan beide zijden spiegels. In het linkerpaneel is aan de binnenkant een camera geïntegreerd. Functionele led-verlichting helpt je een perfect zicht te krijgen op je achterhoofd, nek en rug. In de spiegel van het rechterpaneel is er geheel naadloos een scherm ingebouwd - ter grootte van een normale tablet - voor de beeldweergave.

De compacte camera van de ME2 Mirror werkt zoals een webcam, maar verschilt van veel webcams omdat hij zijn beelden in realtime en high definition doorstuurt. Je ziet direct elke handeling die je uitvoert en krijgt een vloeiend en haarscherp beeld zonder enige vertraging. Maar waar het echt om gaat, is het comfort. Al wat je moet doen, is de panelen openklappen, ertussen staan en je kunt beginnen. Even simpel als het gebruik van onze klassieke badkamerspiegels. En even mooi en elegant.

Nooit eerder gingen traditie en moderne technologie zo goed samen in een spiegel. We hebben er alles aan gedaan om de technologie mooi te integreren. Je hebt voor de ME2 Mirror geen enkele technische kennis nodig. Zodra je de panelen van de spiegel openklapt, treedt het systeem in werking. Je hoeft niets aan- en uit te schakelen of bij te regelen. Tenzij misschien de hoogte van de camera.

Lees ook