035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Ronald Koeman opent zijn 'eigen' kamer

Ronald Koeman opent zijn 'eigen' kamer

Met het doorprikken van rode, blauwe en witte ballonnen heeft Ronald Koeman de naar hem vernoemde commissiekamer officieel onthuld. De ruimte gaat vanaf nu door het leven als de Ronald Koeman Kamer.

De verbouwing van de commissiekamer, waar ook het wedstrijdsecretariaat zit, is mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de wedstrijd vorig jaar van Ronald Koeman & Friends tegen BFC. In het vriendenelftal van Koeman speelden toen onder anderen Dennis Bergkamp en Patrick Kluivert mee.

Ronald Koeman sprak bij de opening van ‘zijn’ kamer mooie woorden. ‘BFC zit een klein stukje in mijn hart. Mijn beide zoons hebben hier gespeeld en zelfs mijn dochter heeft het nog even geprobeerd. Bovendien speel ik zelf bij de club nog op vrijdagavond in de 7 tegen 7-competitie.’

De Feyenoord-trainer vertelde dat het de eerste keer is dat iets alleen naar hem vernoemd is. ‘Bij FC Groningen heb je sinds vorig jaar de Koeman-tribune, maar die eer moet ik delen met mijn broer Erwin en mijn vader Martin.’

Bij de opening van de verbouwde commissiekamer was ook Ruud Kloosterman aanwezig. Kloosterman Keukens en Badkamers plaatste in zowel de commissiekamer als in de verbouwde bestuurskamer een keukenblok. Ook erelid Harry Pelle was van de partij.

De opening van de Ronald Koeman Kamer is ook bij Feyenoord niet onopgemerkt gebleven.

Lees ook