Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>Design keuken

Design keukens, koken in een design keuken, dat proef je!

Design keukens: stijlvol wonen!

In de design keukens overheerst de strakke, moderne stijl. Kenmerkend voor design is dat er rekening wordt gehouden met techniek voor in de keuken. De apparatuur waarmee de design keuken is uitgevoerd, is geheel afgestemd op de strakke vormgeving. Hierdoor ontstaat een ruime, praktische keuken die van alle gemakken is voorzien. Ware eyecatchers in design keukens zijn de kookeilanden uitgerust met een stijlvol fornuis, praktische kranen en design afzuigkappen. Koken in een design keuken proef je!

Design keuken Design keuken Design keuken Design keuken Design keuken Design keuken Design keuken Design keuken Design keuken Bekijk meer foto's

Design keukens, bijzondere keukens die net zo uitgesproken zijn als uw smaak.

Spraakmakend design vertaald in technische perfectie gecombineerd met groot gebruiksgemak. Voor mensen voor wie stijl een manier van leven is. De design keukens van Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen bieden u uitgesproken vormgeving voor een prijs die minstens even opvallend is. Zo creëert u extra ruimte om uw eigen smaak vorm te geven.

Kloosterman design keukens

Voor stijlbewuste mensen met een eigen smaak die met minder geen genoegen nemen. Design keukens, koken in een design keuken, dat proef je! Kom vrijblijvend "proeven" bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen! Zoveel mensen, zoveel stijlen! Bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen zijn ze allemaal terug te vinden. Een keur aan mogelijkheden en laat je inspireren en informeren.

Plan uw design keuken!

Weet u dat een keuken gemiddeld 20 jaar meegaat? De moeite waard om eerst grondig na te denken en te plannen. Een nieuwe keuken inrichten en weet je niet waar te beginnen? Start met het lezen van de Keuken Planning.

Meer informatie over uw design keuken?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan s.v.p. geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op!

 
Laat u terugbellen