035 - 52 40 550
Afspraak maken

LIEBHERR

Liebherr specialist in koelkasten, vriezers en wijnkasten.

Liebherr specialist in koelkasten, vriezers en wijnkasten.

Liebherr is al meer dan 65 jaar dé specialist op het gebied van koelkasten, vriezers en wijnkasten.

Hoe uw keuken of gezinssituatie er ook uitziet, Liebherr biedt de grootste keuze in energiezuinige koel- en vriesapparaten, zowel geïntegreerd als vrijstaand. Het merk biedt bovendien integreerbare modellen die speciaal zijn ontwikkeld voor een Side-By-Side opstelling. Zo kunt u zelf uw ideale combinatie van koel- en vriesruimte samenstellen. Deze apparaten beschikken over verwarmde zijwanden om condensatie tussen de apparaten en daardoor aantasting van het keukenmeubel te voorkomen. Dat is wel zo veilig.

Eet u graag vers en gezond? Een Liebherr koelkast met BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden niet alleen groente en fruit, maar ook vlees, vis en zuivelproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in een normale koelkast.

Speciaal voor wijnliefhebbers heeft Liebherr een ruim assortiment wijnbewaarkasten en wijnklimaatkasten. Een wijnkast van Liebherr biedt niet alleen de beste bewaaromstandigheden voor uw wijn, het is ook een pronkstuk in uw nieuwe keuken.

Kiest u voor Liebherr? Dan kiest u voor kwaliteit op het hoogste niveau, een tijdloos design en innovatieve technologie. Standaard met 7 jaar zekerheid.