Heeft u vragen? Wij staan u uiteraard graag te woord: 035 - 524 05 50 Uw interesse gewekt? Een afspraak is zo gemaakt! Afspraak maken

>>Nieuws en Trends>Video bellen met Kloosterman

Video bellen met Kloosterman | 2020

Video bellen met Kloosterman

Bij Kloosterman Keukens & Badkamers gaan we net dat stapje verder. Dat blijven we ook doen in deze onzekere tijden waarin het coronavirus ons allemaal raakt.

Voelt u zich er niet prettig bij om langs te komen in de showroom, maar wilt u wel graag de mogelijkheden bespreken voor uw keuken of badkamer? Voor een persoonlijk gesprek hoeft uw niet meer de deur uit. Met video bellen heeft u een online gesprek met een verkoopadviseur en brengen wij de showroom naar u toe. Via uw mobiel, tablet of computer kunt u meekijken met het schetsen van uw ontwerp. Net zoals dit normaal in de showroom gebeurt.

Tijdens het videogesprek neemt een adviseur van Kloosterman Keukens & Badkamers u als klant mee langs de verschillende collecties uit de showroom, zonder dat u fysiek aanwezig hoeft te zijn. Vooralsnog is ook de showroom geopend, uiteraard worden ook hier alle richtlijnen gehandhaafd.

Ja, dit wil ik!

Over ons
 
Laat u terugbellen