035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Gaggenau: Meesterlijke Ovens en Verfijnde Kookplaten

Gaggenau: Meesterlijke Ovens en Verfijnde Kookplaten

In de wereld van hoogwaardige keukenapparatuur staat Gaggenau synoniem voor vakmanschap, innovatie en verfijning. Hun uitgebreide assortiment en met name de stoom- en bakovens en kookplaten belichaamt deze kenmerken tot in de kleinste details, waardoor ze de favoriete keuze zijn van zowel professionele koks als thuischefs.

Gaggenau Stoom- en Bakovens: De Keuze tussen Prestatie en Stijl

Of het nu gaat om de 400 of 200 serie, een Gaggenau stoom-/bakoven is een investering in kwaliteit en culinaire perfectie. Ontworpen met de professional in gedachten, bieden ze een scala aan kenmerken die zelfs de meest veeleisende kok zullen bekoren.

De 400 serie ovens zijn indrukwekkend in grootte en prestatie, met volledig glazen deuren, roestvrijstalen achterwanden en intuïtieve bediening via solide roestvrijstalen draaiknoppen. Met een meervoudige kerntemperatuursensor en automatische programma's zijn ze ideaal voor precisiekoken.

Voor degenen die een meer gestroomlijnde esthetiek verkiezen, biedt de 200 serie ovens vlak geïntegreerde opties met dezelfde geavanceerde functionaliteit. Met roestvrijstalen bedieningsknoppen en een scala aan verwarmingsmethoden tot 300 °C, voldoen ze aan elke culinaire behoefte.

Gagganau kookplaten: Een Wereld van Mogelijkheden

Net als hun bakovens zijn Gaggenau-kookplaten een toonbeeld van vakmanschap en prestatie. Of u nu kiest voor de indrukwekkende 400 serie of de verfijnde 200 serie, u kunt rekenen op buitengewone kookervaringen.

De 400 serie kookplaten zijn ontworpen voor ruime keukens en bieden indrukwekkende prestaties in een scala aan formaten. Met solide roestvrijstalen bedieningsknoppen en flexibele Vario-opties, kunt u uw ideale kookomgeving creëren.

Voor een meer compacte en esthetische uitstraling biedt de 200 serie kookplaten een scala aan mogelijkheden, waaronder de Essential Induction, een innovatief ontwerp dat koken en werkblad combineert tot een naadloze eenheid.

Innovatie en Duurzaamheid

Of het nu gaat om bakovens of kookplaten of een van de andere apparaten, Gaggenau staat bekend om zijn toewijding aan innovatie en duurzaamheid. Elk apparaat wordt vervaardigd met de beste materialen en ontworpen om jarenlang uitstekende prestaties te leveren.

Met Gaggenau in uw keuken kunt u vertrouwen op niets minder dan perfectie bij elke maaltijd die u bereidt. Kies voor Gaggenau en ontdek de ultieme combinatie van vakmanschap, prestatie en stijl voor uw keuken.

Hulp nodig bij het uitkiezen van een Gagganau apparaat?

Wilt u informatie of wellicht een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact opnemen

Lees ook