035 - 52 40 550
Afspraak maken

Trends

Gezond koken met de Gaggenau stoombakoven met vlakgrill

Gezond koken met de Gaggenau stoombakoven met vlakgrill

De nieuwe Gaggenau stoombakoven BS 270 met vlakgril met een zeer groot prestatievermogen zorgt voor perfecte resultaten ook bij het grillen en gratineren met een vermogen van 2000 watt, dat gelijkmatig over het hele oppervlak verdeeld wordt.

Bovendien biedt de stoombakoven vijf vochtniveaus met 0, 30, 60, 80 of 100 procent, waarop de stoom fijn gedoseerd en willekeurig met hete lucht van 30 tot 230 graden Celsius gecombineerd kan worden. Zo kan ieder gerecht precies in de juiste mate gekookt en bovendienaansluitend op het kookproces nog bruin worden.

De stoombakoven heeft een grote inhoud van maar liefst 44 liter zodat je een compleet menu voor meerdere personen gelijktijdig kunt bereiden. Door de hete stoom wordt het gerecht perfect geïsoleerd zodat de gerechten niet elkaars smaak overnemen. Tegelijkertijd vis en groenten stomen is dus geen probleem.

Het design van de BS 270 wordt gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardig verwerkte materialen zoals glas, roestvrij staal of aluminium. De grote voorruit biedt een prima zicht in de verlichte kookruimte, dus je kunt de gerechten tijdens het bereiden goed in de gaten houden. Doordat de binnenruimte bekleedt is met glad, roestvrij staal en glaskeramiek is deze eenvoudig te reinigen, zelfs na het grillen. Daarnaast is de apparatuur eenvoudig te bedienen.

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lees ook