035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Waarom kiezen voor Kloosterman?

Waarom kiezen voor Kloosterman?

Bij Kloosterman draait het om de complete oplossing: een keuken van hoge kwaliteit, inbouwapparatuur van de bekende merken en de zekerheid van een perfect verzorgde installatie voor elk budget.

Kloosterman keukens & Badkamers in Huizen presenteert op de eerste verdieping badkamers op een vloeroppervlak dat overeenkomt met de ruimte die badkamers meestal bieden.

Prachtige sauna's en infraroodcabines die passen op één vierkante meter zorgen voor een prettig wellness gevoel in uw badkamer. Ook fraai zijn de opmaat betegelde stoomcabines die in bijna elke badkamer passen. Belgisch hardsteen, een karakteristiek materiaal met duidelijk zichtbare sporen van fossielen, is heel populair. Net als de strakke glazen wanden. Veel van de oplossingen die in de showroom getoond worden, zijn strak en minimalistisch. Maar er is nog veel meer. Romantische badkamers, klassieke badkamers en landelijke badkamers.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Kloosterman Keukens & Badkamers in Huizen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Lees ook