035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Sphinx 300 Kids: Kindersanitair om mee te spelen en te leren

Sphinx 300 Kids: Kindersanitair om mee te spelen en te leren

De Sphinx 300 Kids-serie draagt bij aan de ontwikkeling van het kind op het gebied van lichamelijke verzorging. Daarnaast neemt het sanitair het personeel van kleuterscholen en crèches veel werk uit handen doordat de kleine kinderen nu ook zelf naar het toilet kunnen gaan en zelf hun handen na afloop kunnen wassen. Het sainitair uit de Sphinx 300 Kids-serie is helemaal afgestemd op kindvriendelijkheid, zowel op het gebied van het vrolijke design als van functionaliteit.

Wastafel of speeltafel?

Met de 300 Kids-serieleren kinderen spelenderwijs kennis maken met lichaamsverzorging. Zo biedt de wastafel van maar liefst 180 cm breedte niet alleen ruimte om handen te wassen of tanden te poetsen, maar is er ook ruimte om met het water te spelen.

De wastafel bestaat namelijk uit vier wasplekken op twee verschillende hoogtes. Tussen deze twee wasbakken is een tussenschot met overloopfunctie geplaatst. Wanneer dit tussenschot verwijdert wordt ontstaat er een waterstroom waar bijvoorbeeld met bootjes gespeeld kan worden.

Tuurlijk is ook de veiligheid belangrijk. De wasbak heeft daarom een zachte golfvorm met afgeronde hoeken. Dit geldt ook voor de kleine kinderwastafels. De unieke, speciaal ontwikkelde infrarode kinderkranen hebben een bewegingssensor die reageert op kinderhanden. De temperatuur van het water kan eenvoudig ingesteld worden en kent een automatische waterstop zodat er niet onnodig water wordt verbruikt.

Kindertoilet

Daarnaast beschikt de Sphinx 300 Kids-serie over toiletten voor kinderen van alle leeftijden. De toiletten zijn leverbaar in de juiste hoogte voor alle leeftijden zodat kinderen veilig kunnen zitten en makkelijk kunnen opstaan. De afneembare wc-bril is makkelijk te reinigen. Dankzij de verschillende zithoogtes en het goede zitcomfort kunnen zelfs de kleinste kinderen moeiteloos en veilig alleen naar de wc.

Wilt u informatie of een misschien een persoonlijke afspraak? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees ook