035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Kies voor efficiëntie met hoge keukenkasten

Kies voor efficiëntie met hoge keukenkasten

Op zoek naar de ideale oplossing voor extra opbergruimte in de keuken? Dan zijn keukenkasten die de hoogte in gaan zeker een juiste oplossing. Ook al beschikt u over een kleine keuken, onvoldoende opbergruimte is met hoge keukenkasten verleden tijd.

Waarom een hoge keukenkast?

Een hoge keukenkast is ideaal wanneer je de ruimte in jouw keuken efficiënt wil benutten. U kunt er tenslotte veel spullen in kwijt en u gebruikt de ruimte van je keuken optimaal door in de hoogte te werken. Bovendien kunt u met verschillende lades, deuren en fronten de hoge kasten gemakkelijk personaliseren. Met hoge keukenkasten ontstaat er een ruimtelijk effect. Heeft u veel accessoires of mooi servies tentoon te stellen? Dan kunt u altijd nadenken over een open hoge keukenkast.

Naast opbergruimte is een hoge keukenkast ideaal om keukenapparatuur in te verwerken. Aangezien de keukenkast hoog genoeg is, kunt u de apparatuur op een prettige werkhoogte plaatsen. De reikhoogte van een mens ligt echter zo’n 35 cm boven zijn of haar lichaamslengte. In het bovenste gedeelte van de kast met legplanken (in een lade kun je natuurlijk niet meer kijken) plaatst u bijvoorbeeld de broodbakmachine waar u grote plannen mee had, maar eigenlijk nooit gebruikt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Hoge kasten voor in de keuken zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren, materialen en designs. Houdt u van een landelijke keukenstijl? Kies dan voor een houten keukenkast met opvallende karakteristieke grepen. Toch meer fan van modern en strak? Dan zijn hoge greeploze keukenkasten wellicht een passendere optie. Wilt u hier meer over weten? Kom dan vooral eens langs bij ons in de showroom in Huizen.

Lees ook