035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Rust en eenvoud met greeploze keukens

Rust en eenvoud met greeploze keukens

Greeploze keukens vormen een ware trend in keukenland! Deze keukenstijl kenmerkt zich door een strakke en minimalistische uitstraling, de basis voor een moderne keuken. De greeploze keuken is al lang in. Waar vroeger alle keukens klinken en knoppen hadden, zien we de laatste jaren vooral greeploze keukens. Benieuwd of deze trend iets voor u is? Wij praten u graag bij!

Greeploze keukenkasten en lades

Greeploze keukens zij van een speciale techniek voorzien waarmee u kasten en lades toch gemakkelijk kunt openen: de tip-on techniek. Met slechts een zacht duwtje opent het keukendeurtje of de lade automatisch. Met het soft close systeem sluiten deuren en lades extra soepel en wordt het geluid gedempt. Liever geen tip-on techniek of soft close systeem? Dan kunt u kiezen voor greeplijsten. Tussen de lades en kastjes worden dan holtes gemaakt waardoor u deze eenvoudig open kunt trekken.

Waarom kiezen voor een greeploze keuken?

  • Ruimtelijk effect. Wanneer je slechts een kleine ruimte hebt laat het rustige aanzien van de greeploze keuken de keuken groter lijken. Helemaal wanneer je ook nog eens kiest voor een lichte kleur.
  • Eenvoudig schoonmaken. Door de gladde kasten hoef je niet om de handgrepen heen te poetsen, zo gaat het schoonmaken een stuk sneller! Houd er rekening mee dat vette vingers sneller zichtbaar zijn. Zeker wanneer u een hoogglans keuken overweegt, is dit iets om rekening mee te houden.

Greeploze keuken bekijken?

U bent van harte welkom in onze showroom om deze keukentrend in het te komen bewonderen. Ons team staat klaar om je te adviseren bij het samenstellen van jouw droomkeuken. Tot ziens in Huizen!

Lees ook