035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Kloosterman Tegels

Kloosterman Tegels

Tegels zijn één van de belangrijkste elementen voor de uitstraling van uw nieuwe badkamer. Kloosterman heeft een zeer groot aanbod in tegels die van elkaar variëren in kleur, patroon, formaat, materiaal en vorm. Elk mogelijke keuze van tegel geeft de badkamer weer een ander uiterlijk en daarom is de tegelkeuze ook zo belangrijk voor uw nieuwe badkamer.

Het grote aanbod aan verschillende tegels maakt het echter ook moeilijk om tot een definitieve keuze te komen. Daarom hebben we bij Kloosterman ervaren adviseurs die u kunnen begeleiden bij het uitkiezen van de juiste tegelcombinaties. Dit professionele advies in combinatie met onze grote showroom zorgt er voor dat, wanneer u in Huizen bij ons langs komt, u een zo goed mogelijk inzicht krijgt in hoe uw perfecte toekomstige badkamer er uit zal zien.

Speciale Tool: tegelviewer

Om de tegelkeuze van uw nieuwe badkamer nog makkelijker en beter te maken heeft Kloosterman beschikking over een nieuwe 'tegel-tool'. Deze tool maakt het mogelijk om elke mogelijke tegelcombinatie uit te proberen en zodoende de voor u perfecte keuze te maken. Als u onze tegel-tool opent komt u terecht in een virtuele showroom. Allereerst kunt u een keuze maken uit verschillende ruimtes. Naast de badkamer, kunt u ook uw keuken, woonkamer en slaapkamer selecteren. Voor elk type kamer zijn er zo’n vier/vijf verschillende indelingen die u kunt kiezen als basis voor de ruimte die u hierna gaat ontwerpen.

TegelViewer

Wij realiseren uw droombadkamer

Na het selecteren van één van de badkamerruimtes is er vervolgens de mogelijkheid om deze tot in de details verder samen te stellen. Per wand, douchewand, en vloer is het mogelijk om deze apart vorm te geven en uw keuze te maken uit allerlei kleuren, vormen, patronen en formaten. Daar komt bij dat over elke verschillende tegel aanvullende informatie beschikbaar is over bijvoorbeeld de prijs, de dikte en de maten van de tegel. U kunt tegels die bij u passen opslaan en als u helemaal tevreden bent kunnen wij de badkamer bij u thuis voor u realiseren. En bent u zelf niet zo handig achter de computer? Wij hebben deze tool ook op groot scherm in onze showroom, zodat u als klant direct met een van onze adviseurs uw favoriete badkamer kunt samenstellen!

Bent u geïnspireerd geraakt of wilt u meer weten over onze tegelcollectie en de mogelijkheden? Neem gerust contact op als u nog vragen heeft of maak hieronder een afspraak.

Contact opnemen

Lees ook