035 - 52 40 550
Afspraak maken

Nieuws

Klaar voor de volgende stap: een nieuw opvallend pand

Kloosterman keukens en badkamers verhuist begin volgend jaar naar een nieuw indrukwekkend en opvallend pand in Huizen. Wij zijn klaar voor uitbreiding en vernieuwing. Op naar de volgende stap.

Als familiebedrijf zijn wij al meer dan dertig jaar gevestigd op de Bestevaer 60 in Huizen. Een paar honderd meter verderop wordt hard gewerkt aan het nieuwe opvallende onderkomen. Aan de Ambachtsweg 48 komt begin volgend jaar de nieuwe showroom. De nieuwe behuizing is met circa 1400 vierkante meter beduidend groter dan het huidige pand. Op de nieuwe plek is ruimte voor veel meer opstellingen dus een uitgebreider aanbod aan mogelijkheden die nog beter kunnen worden gepresenteerd.

Met ons nieuwe onderkomen zijn we helemaal klaar voor de toekomst. Wij richten ons met onze keukens en badkamers op een breed publiek. Als klant krijg je bij ons een uitgebreid beeld van de mogelijkheden omdat wij in onze nieuwe showroom de mogelijkheid hebben gecreëerd alle nieuwste trends en opstellingen te kunnen laten zien. Het wordt een woonbeleving waarbij sfeer en gevoel centraal staan.

Artist impression van het nieuwe pand van Kloosterman Keukens & Badkamers

Een artist impression van het nieuwe pand van Kloosterman Keukens & Badkamers aan de Ambachtsweg 48 in Huizen. Bij de bouw van het nieuwe pand is goed gekeken naar duurzaamheid.

Wij verzorgen uw volledige verbouwing

Onze collectie keukens en badkamers is zeer breed, van klassiek landelijk tot modern en design. Ook voor speciale maatwerkkeukens en badkamers kun je bij ons terecht. Ervaren ontwerpers en de mooiste materialen zorgen voor een ultiem resultaat. Door het brede assortiment en de transparante werkwijze van het bedrijf is er de garantie van de perfecte keuken en badkamer, passend bij elk budget.

Een team van kundige montagespecialisten zorgt altijd voor het juiste eindresultaat. Doordat wij ook een aannemersbedrijf zijn, kan een volledige verbouwing worden verzorgd. Wat voor jou mogelijk een stressvol gebeuren is, is voor Kloosterman een uitdaging. Een complete verbouwing onder één dak met één aanspreekpunt, wel zo makkelijk.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Onze showroom is gewoon geopend. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. In deze tijd van corona hebben we alle voorzorgsmaatregelen denkbaar genomen om onze klanten veilig te kunnen adviseren. Ook behoort een videocall tot de mogelijkheden om een keuken of badkamer te bekijken.

Lees ook